17 begagnade Mini Clubman blev prisjämförda

17 begagnade Mini Clubman blev prisjämförda

Från kvd.se, Bilweb, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Mini Clubman

Letar du efter den bästa bilaffären? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 5 395 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 469 800 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Mini Clubmans bränsleeffektivitet är 47% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Den senaste generationen av Mini Clubman har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Mini Clubmans kroppstyp ärKombi

Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Mini Clubman

Trots att den brittiska Mini Clubman är den mest sålda bilen i sitt segment har den många konkurrenter.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och du kan just nu hitta 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och Ford Focusär den 3:e mest populära bilen med 1 434 bilar till salu.

Alla fordonstyper för Mini Clubman