98 begagnade BMW iX3 blev prisjämförda

98 begagnade BMW iX3 blev prisjämförda

Från Blocket, Bilweb, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad BMW iX3?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? BMW iX3 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 678 700 SEK för det billigaste alternativet till 878 600 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

BMW iX3s kroppstyp ärSUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är BMW iX3

Även om BMW iX3 är mest populära bilen i sitt segment är många många.

Den bästsäljande elektrisk SUV är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för BMW iX3

Alla bränsletyper för BMW iX3

Alla år för BMW iX3

Alla växeltyper för BMW iX3

Alla fordonstyper för BMW iX3

Alla variant för BMW iX3