Alla Peugeot modeller

Alla Peugeot modeller

Från riddermarkbil.se, Blocket, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Peugeot e-Traveller

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Peugeot e-Traveller har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Peugeot e-Traveller kan köpas från 7499 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 809 000 SEK.

Peugeot e-Traveller finns endast tillgänglig som MPV

MPV är en förkortning för Multi-Purpose Vehicle. Den här typen av fordon liknar en modern buss för en familj, och det är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för alla som behöver inte bara många sittplatser utan också utrymme för bagage.

Den bästsäljande färgen är Svart

Den senaste generationen av Peugeot e-Traveller kommer i totalt 2 olika färger: svart och grå.

Konsumenter föredrar Peugeot e-Traveller i svart, och det finns för närvarande 8 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är grå med 5 bilar till salu i Sverige.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Peugeot e-Traveller

Det finns många möjliga konkurrenter till Peugeot e-Traveller.

Den bästsäljande elektrisk är fortfarande Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och du kan just nu hitta 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Polo med 589 bilar till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.