4 begagnade Mercedes R320 blev prisjämförda

4 begagnade Mercedes R320 blev prisjämförda

Från wayke.se, Blocket, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Mercedes R320 översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Mercedes R320 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 169 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 36 900 SEK.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Mercedes R320 finns uteslutande i MPV kroppstyp

Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

Folk föredrar Mercedes R320 i Silver

Den senaste versionen av Mercedes R320 kommer i 2 olika färger: silver och svart.

Den bästsäljande färgen är silver, och det finns 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på silver-bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt sett kräver mindre tvätt och rengöring.

Tvåan är svart med 1 bilar till salu i Sverige.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Mercedes R320

Det finns flera alternativ för den tyska Mercedes R320.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och du kan just nu hitta 597 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.