25 begagnade Audi RS4 blev prisjämförda

25 begagnade Audi RS4 blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Blocket, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Audi RS4?

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Audi RS4 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 239 900 SEK för det billigaste alternativet till 1 059 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Audi RS4s bränsleeffektivitet är 44% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En normal sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi RS4 överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 9 liter per 100/km med bensin.

Kombi är en populär kroppstyp för Audi RS4

Kombi är favoritkroppstypen bland förare av Audi RS4 Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Audi RS4

Det finns flera alternativ för den tyska bilen.

Den bästsäljande är fortfarande Ford Mustang. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK, och du kan just nu hitta 414 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Mercedes 300 med 178 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärFord Mustang GT med 173 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Audi RS4

Alla växeltyper för Audi RS4

Alla fordonstyper för Audi RS4