4 begagnade Renault Laguna II blev prisjämförda

4 begagnade Renault Laguna II blev prisjämförda

Från Bytbil, Blocket, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Renault Laguna II?

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Renault Laguna II har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 4 500 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 55 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Renault Laguna II är mer miljövänlig än liknande bilar

En normal sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men Renault Laguna II bensin slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 9 liter per 100/km med bensin.

Den mest populära färgen är Grå

Konsumenter föredrar Renault Laguna II i grå, och det finns för närvarande 9 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den senaste generationen av Renault Laguna II finns i 3 olika nyanser: grå, svart och grön.

En populär kroppstyp för Renault Laguna II är Kombi

Kombi är favoritkroppstypen bland förare av Renault Laguna II Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Renault Laguna II

Det finns några alternativ för den franska Renault Laguna II.

Den bästsäljande är fortfarande Ford Mustang. Det finns 414 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 659 900 SEK.Mercedes 300 är den 2:a mest populära bilen med 178 bilar till salu, och slutligen Ford Mustang GT är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 173 av dessa bilar till salu i Sverige.