9 begagnade Jaguar XJR blev prisjämförda

9 begagnade Jaguar XJR blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bilweb, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Jaguar XJR?

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? Jaguar XJR har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 228 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 39 000 SEK.

Jaguar XJRs kroppstyp ärSedan

Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Ett populärt alternativ till Tesla Model S är Jaguar XJR

Trots att Jaguar XJR är en populär bil har den några konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Tesla Model S. Just nu finns det 204 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Tvåa är Porsche Panamera 4 med 123 bilar för närvarande till salu, och slutligen Mercedes S350 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 105 av dessa bilar till salu i Sverige.