Alla Renault modeller

Alla Renault modeller

Från citiboard.se, Bilweb, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Renault Clio III

Intresserad av tyska Renault Clio III? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 34 900 SEK för det billigaste alternativet till 45 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Renault Clio III är mer miljövänlig än liknande bilar

En genomsnittlig liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Clio III slår genomsnittet med ett genomsnitt på 5,9 liter per 100/km.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Renault Clio III finns endast tillgänglig som Halvkombi

Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Renault Clio III

Trots att Renault Clio III är en populär bil har den många konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Opel Corsa. Det finns 591 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 379 900 SEK.VW Polo är den 2:a mest populära bilen med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.

Alla modeller för Renault

Alla regioner för Renault

Alla bränsletyper för Renault

Alla år för Renault

Alla växeltyper för Renault

Alla fordonstyper för Renault