7 begagnade Cadillac CTS blev prisjämförda

7 begagnade Cadillac CTS blev prisjämförda

Från hedinbil.se, holmgrensbil.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Cadillac CTS

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Cadillac CTS har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 29 900 SEK för det billigaste alternativet till 669 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Cadillac CTS erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En standard executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Cadillac CTS överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 11,1 liter per 100/km med bensin.

Folk föredrar Cadillac CTS i Svart

Konsumenter föredrar Cadillac CTS i svart, och det finns för närvarande 6 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av Cadillac CTS finns i 5 olika färger: svart, grå, silver, röd och vit.

Många konsumenter gillar Cadillac CTS i Sedan kroppstyp

Cadillac CTS finns i olika kroppstyper, Sedan är den mest populära. Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Cadillac CTS

Cadillac CTS har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande executive bil är fortfarande Volvo V70. Just nu finns det 2 192 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Volvo V90 är den 2:a mest populära bilen med 1 789 bilar till salu, och Audi A6är den 3:e mest populära bilen med 1 388 bilar till salu.