3 begagnade Mercedes SLS AMG blev prisjämförda

3 begagnade Mercedes SLS AMG blev prisjämförda

Från wayke.se, Bilweb, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Mercedes SLS AMG

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Mercedes SLS AMG har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes SLS AMGkostar så lite som 1 800 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 2195000 SEK.

Mercedes SLS AMG är mer miljövänlig än liknande bilar

Mercedes SLS AMG bensin har ett genomsnitt på 13,2 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en normal sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Cab är mer populär än Sportkupé

Av Mercedes SLS AMGs olika kroppstyper, Cab är den mest populära. Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Mercedes SLS AMG

Den tyska Mercedes SLS AMG har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Det finns 414 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 659 900 SEK.Nästa på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och slutligen Ford Mustang GT är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 173 av dessa bilar till salu i Sverige.