62 begagnade Renault Clio II blev prisjämförda

62 begagnade Renault Clio II blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bilweb, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadRenault Clio II till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Renault Clio II har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 33 500 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 6 000 SEK.

Renault Clio II överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men Renault Clio II bensin slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,9 liter per 100/km med bensin.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Renault Clio II endast existerar som Halvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Renault Clio II

Trots att Renault Clio II är populär har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande liten bil förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Tvåa är VW Polo med 589 bilar för närvarande till salu, och Skoda Fabiaär den 3:e mest populära bilen med 527 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Renault Clio II

Alla växeltyper för Renault Clio II

Alla fordonstyper för Renault Clio II

Alla variant för Renault Clio II