25 begagnade Porsche Panamera blev prisjämförda

25 begagnade Porsche Panamera blev prisjämförda

Från Bytbil, Blocket, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Porsche Panamera är en bästsäljare elektrisk lyxbil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Porsche Panamera en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigastePorsche Panamerakostar så lite som 299 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 789900 SEK.

Porsche Panamera erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Porsche Panamera har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard lyxbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Porsche Panameras kroppstyp ärSedan

Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Konsumenter föredrar Porsche Panamera i Grå

Den senaste generationen av Porsche Panamera finns i 6 olika nyanser: grå, svart, vit, blå, brun och silver.

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 8 bilar i den färgen som anges.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den näst mest populära färgen är svart med 7 tillgängliga bilar, och den tredje är vit med 4 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Tesla Model S är Porsche Panamera

Det finns många möjliga konkurrenter till den tyska bilen.

Den bästsäljande lyxbil är fortfarande Tesla Model S. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK, och du kan just nu hitta 204 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Porsche Panamera 4 med 123 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Mercedes S350 med 105 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Porsche Panamera

Alla växeltyper för Porsche Panamera

Alla fordonstyper för Porsche Panamera