437 begagnade Kia Sorento blev prisjämförda

437 begagnade Kia Sorento blev prisjämförda

Från wayke.se, hedinbil.se, Bilweb och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Kia Sorento är en bästsäljare elektrisk SUV i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Kia Sorento en utmärkt körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 651 100 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 6 950 SEK.

Den senaste generationen av Kia Sorento, som heter SORENTO THIRD GENERATION, introducerades 2014, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Kia Sorento Advance, som har ett snittpris på 545 782 SEK.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder. Antal Kia Sorento tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 237 bilar - snittpris på 544 950 SEK
  • Diesel: 145 bilar - snittpris på 267 323 SEK
  • CNG: 36 bilar - snittpris på 574 630 SEK
  • Bensin: 1 bilar - snittpris på 639 700 SEK

Grå är den bästsäljande färgen

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 117 bilar i den färgen som anges.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den senaste generationen av Kia Sorento kommer i totalt 7 olika nyanser: grå, vit, svart, blå, röd, brun och silver.

Kia Sorento endast existerar som SUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Kia Sorento

Trots att den sydkoreanska Kia Sorento är populär har den många konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo XC40 med 1 149 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.