33 begagnade BMW 218 Gran Tourer blev prisjämförda

33 begagnade BMW 218 Gran Tourer blev prisjämförda

Från kvd.se, wayke.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad BMW 218 Gran Tourer

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? BMW 218 Gran Tourer har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 454 300 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 145 000 SEK.

BMW 218 Gran Tourer endast existerar som MPV

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

BMW 218 Gran Tourer överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

BMW 218 Gran Tourer diesel har ett genomsnitt på 4,8 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en normal multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Grå är den bästsäljande färgen

Den senaste modellen av BMW 218 Gran Tourer finns i 6 olika nyanser: grå, vit, svart, blå, silver och röd.

De flesta föredrarBMW 218 Gran Tourer i grå, och just nu kan du hitta 8 bilar i den färgen.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Vitär den näst mest populära färgen med 7 bilar tillgängliga, och svart är den tredje mest populära med 5 bilar tillgängliga.

VW Caddy är ett populärt alternativ till BMW 218 Gran Tourer

BMW 218 Gran Tourer har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för BMW 218 Gran Tourer

Alla år för BMW 218 Gran Tourer

Alla växeltyper för BMW 218 Gran Tourer

Alla fordonstyper för BMW 218 Gran Tourer