Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

590 begagnade BMW X3 blev prisjämförda

590 begagnade BMW X3 blev prisjämförda

Från Blocket, holmgrensbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

BMW X3 är en otroligt populär elektrisk SUV i Sverige

BMW X3 ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW X3 kan köpas från 369900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 765 200 SEK.

Introducerads 2018, den senaste generationen av BMW X3, känd som X3 THIRD GENERATION finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det viktigt att du uteslutande jämför med priser av bilar med en liknande motor och utrustning. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Med ett snittpris på 452 759 SEK på AutoUncle, xLine är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Competition Edition kostar 796 620 SEK.

AutoUncles urval av BMW X3 tillgängliga efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 227 bilar - snittpris på 668 768 SEK
  • Diesel: 168 bilar - snittpris på 475 795 SEK
  • CNG: 162 bilar - snittpris på 667 330 SEK
  • Bensin: 80 bilar - snittpris på 576 250 SEK

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

BMW X3 finns endast tillgänglig som SUV

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Den bästsäljande färgen är Svart

Den senaste versionen av BMW X3 finns i 9 olika färger: svart, grå, vit, blå, silver, brun, gul, gold och beige.

De flesta föredrarBMW X3 i svart, och just nu kan du hitta 183 bilar i den färgen.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är grå with 182 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är vit med 155 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är BMW X3

Även om BMW X3 är populär finns flera andra många.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Det finns 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för BMW X3

Alla bränsletyper för BMW X3

Alla år för BMW X3

Alla växeltyper för BMW X3

Alla fordonstyper för BMW X3

Alla variant för BMW X3

Car sold!

We've re-directed you to a list of similar cars we found and think you might be interested in.