Gratis bilvärdering baserad på
286 000 annonser samlade från 125 webbplatser

Ta reda på vad din bil är värd:

Kan du inte hitta modellen du söker efter? Få hjälp

Partners och kunder

SKAT Swedbank

Vi har värderat 523 313 bilar så här långt

Läs mer om AutoUncles värderingsmetod

Få rapporten som guidar dig till att prissätta din bil som ett proffs

Optimera pris och säljtid
 

Säljtid och priser

Optimera ditt utgångspris i förhållande till tiden du kan vänta innan du säljer bilen. Allt baserat på data från den aktuella begagnatmarknaden.

Få mest uppmärksamhet från potentiella köpare

liknande bilar

Använd listan över liknande bilar för att placera din bil attraktivt i sökresultaten

BONUS: 5 användbara tips för en snabb och enkel bilaffär.

5 tips at sälja din bil snabbt

Få en bra start på din bilförsäljning och undvik nybörjarmisstagen med AutoUncles 5 tips för en snabb och enkel bilförsäljning.

“Detta verktyg är helt enkelt genialt, jag rekommenderar till både vänner och familj” – Nicolas C.

Riktiga priser på begagnade bilar - inte bara värdeminskning från nypris

AutoUncle har värderat 523 313 bilar till dagens datum

Autouncles värderingsmotor är baserad på riktiga begagnatpriser

I många år har organisationer försökt värdera begagnade bilar genom att gissa hur dess marknadspris minskar i värde i förhållande till att miltalet ökar och bilen blir äldre. Idag är det tydligt att denna metaod att värdera bilar är oprecist - verkligheten är helt enkelt mycket mer komplex än vad denna metod kan hantera.

AutoUncles teknologi är den första som använder sig av en marknadsbaserad (empirisk) metod som inte använder sig av teoretiska formler utan begagnade bilar från den aktuella marknaden. AutoUncles bilvärdering tar hand om mer än 30 olika parametrar så som (miltal, utrustning, år, motor, etc.). Detta säkerställer att värderingen är pålitlig och i synk med den nuvarande marknaden.

Få en gratis bilvärdering för din bil

Börja här

Mer om bilvärderingar: Hur utvärderar AutoUncle begagnade bilar?

Oavsett om du köper eller säljer en begagnad bil, är det viktigt att veta vad bilen är värd på marknaden. AutoUncle utvärderar bilen nuvarande marknadspris genom att jämföra bilens varumärke, modell, motor, årsmodell, miltal, biltyp, växellåda och utrustning med andra liknande bilar till salu på internet.

AutoUncles marknadsutvärdering är en uppskattning på ett realistiskt marknadspris på begagnade bilmarknaden. Värdeminskningen är automatiskt kalibrerad mot marknaden genom användandet av avancerad statistik. Värderingen är enbart baserad på data om bilar från den aktuella marknaden. Ingen förenklad värdeminskningsmodell som bara tar hänsyn till bilens ursprungspris, år och miltal är någonsin använd.

AutoUncle samlar begagnade bilar från ett stort antal bilsajter vilket ger en statistisk optimal startpunkt för en korrekt bilvärdering.

Friskrivning

AutoUncles värderingsrapport och marknadspris är ett guidningsverktyg och kan inte se som en faktisk garanti för vad du kan få för din bil när du säljer den. Värderingen är baserad på data insamlad från internet som potentiellt skulle kunna vara inkorrekt, felaktig eller ofullständig.

Vi rekommenderar dig alltid att ta hänsyn till bilens skick innan du köper en bil. Professionell hjälp är ofta nyttig om du inte är en bilexpert. AutoUncle är omte ansvarig för fel i datan från externa källor.

Värdera priset på en begagnad bil innan du köper eller säljer

Om du står inför en bilförsäljning är det viktigt att veta vad din bil är värd innan du lägger upp den till försäljning eller annonserar online. Vad du kan få för din bil beror främst på bilens årgång, miltal skick och såklart hur andra liknande bilar är prissatta på marknaden.

Värdera ifall du ska sälja via återförsäljare eller privat

Bilåterförsäljare erbjuder oftast mindre för en bil jämfört med vad du kan få för den om du säljer privat. Naturligtvis eftersom återförsäljarens jobb är att göra vinst på bilen när han säljer den och tar betalt för sin tid. I de flesta länder förväntas återförsäljaren även att renovera bilen och sälja den med garanti.

Om du vill sälja din bil snabbt ska du sätta ett lågt pris

För hur mycket du ska sälja din bil beror även på din egen situation. Du kan t.ex. ha bråttom att skaffa en ny bil och är därmed villig att aceptera ett lägre pris. Ju lägre pris du sätter din bil till desto snabbare är du garanterad att din bil säljer.