Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

223 begagnade Audi Q3 blev prisjämförda

223 begagnade Audi Q3 blev prisjämförda

Från wayke.se, Blocket och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad Audi Q3

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Audi Q3 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 119 900 SEK för det billigaste alternativet till 600 400 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Introducerads 2018, den senaste generationen av Audi Q3, känd som Q3 SECOND GENERATION finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När man jämför priserna på begagnade Audi Q3 är det avgörande att du endast jämför med försäljningspriser av bilar med en liknande utrustningsvariant och motorstorlek. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Med ett snittpris på 375 146 SEK på AutoUncle, Advanced är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Sport kostar 501 583 SEK.

Audi Q3s bränsleeffektivitet är 14% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Den senaste generationen av Audi Q3 har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om det är kortare resor kan du överväga hybrid, eller bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer. Urval av Audi Q3 till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 105 bilar - snittpris på 407 167 SEK
  • Diesel: 25 bilar - snittpris på 368 680 SEK
  • Elhybrid: 8 bilar - snittpris på 542 425 SEK
  • CNG: 4 bilar - snittpris på 409 024 SEK

Vitär den mest populära färgen

De flesta föredrarAudi Q3 i vit, och just nu kan du hitta 40 bilar i den färgen.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste modellen av Audi Q3 finns i 7 olika nyanser: vit, grå, svart, blå, silver, röd och orange.

Audi Q3 finns uteslutande i SUV kroppstyp

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Audi Q3

Det finns flera alternativ till Audi Q3.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Audi Q3

Alla bränsletyper för Audi Q3

Alla år för Audi Q3

Alla växeltyper för Audi Q3

Alla fordonstyper för Audi Q3

Alla variant för Audi Q3

Car sold!

We've re-directed you to a list of similar cars we found and think you might be interested in.