8 begagnade BMW 123 blev prisjämförda

8 begagnade BMW 123 blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Bytbil, citiboard.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad BMW 123

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? BMW 123 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW 123 kan köpas från 70000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 84 500 SEK.

BMW 123 finns endast tillgänglig som Halvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

BMW 123 har en förbrukning på 52 liter per 100/km

Den senaste generationen av BMW 123 har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Svart är den bästsäljande färgen

Den senaste generationen av BMW 123 finns i 2 olika nyanser: svart och vit.

Konsumenter föredrar BMW 123 i svart, och det finns för närvarande 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Vitär den näst mest populära färgen med 1 bilar tillgängliga.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till BMW 123

Det finns några möjliga konkurrenter till den tyska bilen.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK, och du kan just nu hitta 414 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Mercedes 300 med 178 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.