3 begagnade BMW 130 blev prisjämförda

3 begagnade BMW 130 blev prisjämförda

Från wayke.se, holmgrensbil.se, Blocket och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

BMW 130 översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? BMW 130 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 99 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 99 000 SEK.

BMW 130s kroppstyp ärHalvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till BMW 130

Den tyska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och Ford Focusär den 3:e mest populära bilen med 1 434 bilar till salu.