Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

5 begagnade BMW 228 blev prisjämförda

5 begagnade BMW 228 blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, kvd.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Är du ute efter en begagnad BMW 228?

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? BMW 228 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW 228 kan köpas från 254900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 319 000 SEK.

BMW 228 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av BMW 228 har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Cab är en populär kroppstyp för BMW 228

Cab är favoritkroppstypen bland förare av BMW 228 Cabrio och cabriolet är ett utmärkt sätt att lägga till ytterligare en dimension till körupplevelsen. Idag kan de flesta cabrio körs året runt då majoriteten av modellerna har riktigt bra huvar och väderutrustning. Tänk på att cabriolet vanligtvis är tyngre än vanliga bilar. På grund av bristen på tak appliceras förtjockningsmedel under bilen för att stärka chassit.

Svart är den bästsäljande färgen

Den senaste versionen av BMW 228finns i totalt 2 olika färger: svart och blå.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 1 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är blå med 1 bilar till salu i Sverige.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är BMW 228

Den tyska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.