Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

14 begagnade BMW 545 blev prisjämförda

14 begagnade BMW 545 blev prisjämförda

Från Bytbil, citiboard.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

BMW 545 är en njutbar elektrisk executive bil

Letar du efter den bästa bilaffären? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteBMW 545kostar så lite som 69 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 896800 SEK.

BMW 545 endast existerar som Sedan

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Gråär den mest populära färgen

Den senaste modellen av BMW 545 finns i 4 olika färger: grå, vit, svart och blå.

Konsumenter föredrar BMW 545 i grå, och det finns för närvarande 8 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Vitär den näst mest populära färgen med 6 bilar tillgängliga, och svart är den tredje mest populära med 3 bilar tillgängliga.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till BMW 545

Den tyska BMW 545 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande executive bil är fortfarande Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och du kan just nu hitta 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A6 med 1 388 bilar till salu.