Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

19 begagnade BMW 550 blev prisjämförda

19 begagnade BMW 550 blev prisjämförda

Från Bytbil, kvd.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad BMW 550?

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? BMW 550 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteBMW 550kostar så lite som 95 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 549500 SEK.

BMW 550 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av BMW 550 har ett genomsnitt på 11 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Sedan är mer populär än Halvkombi

Sedan är en favorit bland förare avBMW 550. Salong/Sedans har vanligtvis 4 dörrar, vilket gör denna kroppstyp till ett bra val för familjer. Sedan var tidigare mycket populära, men de flesta föredrar nu kombistilen eftersom den har mer plats för bagage.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till BMW 550

Även om BMW 550 är en populär bil finns flera andra alternativ.

Den bästsäljande executive bil förblir Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och just nu finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A6 med 1 388 bilar till salu.

Alla bränsletyper för BMW 550

Alla växeltyper för BMW 550

Alla fordonstyper för BMW 550