7 begagnade BMW 640 Cabriolet blev prisjämförda

7 begagnade BMW 640 Cabriolet blev prisjämförda

Från Bytbil, Bilweb, kvd.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad BMW 640 Cabriolet?

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? BMW 640 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteBMW 640 Cabrioletkostar så lite som 239 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 679000 SEK.

BMW 640 Cabriolets bränsleeffektivitet är 33% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Den senaste generationen av BMW 640 Cabriolet har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

BMW 640 Cabriolet endast existerar som Cab

Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till BMW 640 Cabriolet

BMW 640 Cabriolet har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Det finns 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 94 800 SEK.Volvo V90 är den 2:a mest populära bilen med 1 789 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A6 med 1 388 bilar till salu.