Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

7 begagnade BMW 740L blev prisjämförda

7 begagnade BMW 740L blev prisjämförda

Från Blocket, kvd.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad BMW 740L

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? BMW 740L har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW 740L kan köpas från 139900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 1 517 950 SEK.

BMW 740L erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av BMW 740L har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en genomsnittlig lyxbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

BMW 740L kommer bara i Sedan kroppstypen

Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Konsumenter föredrar BMW 740L i Svart

Den senaste modellen av BMW 740L finns i 5 olika nyanser: svart, grå, blå, silver och vit.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 3 bilar i den färgen som anges.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Gråär den näst mest populära färgen med 2 bilar tillgängliga, och blå är den tredje mest populära med 1 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Tesla Model S är BMW 740L

Även om BMW 740L är populär har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Tesla Model S. Just nu finns det 204 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Nummer 2 på listan är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och Mercedes S350är den 3:e mest populära bilen med 105 bilar till salu.