Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

17 begagnade BMW 750L blev prisjämförda

17 begagnade BMW 750L blev prisjämförda

Från Bytbil, holmgrensbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

BMW 750L information

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? BMW 750L har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 89 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 1 575 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

BMW 750L erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En standard lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 750L överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 10 liter per 100/km med bensin.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

BMW 750L endast existerar som Sedan

Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Svart är den bästsäljande färgen

Den senaste modellen av BMW 750L kommer i totalt 3 olika färger: svart, grå och vit.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 10 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är grå with 3 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är vit med 1 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till BMW 750L

Trots att BMW 750L är den mest sålda bilen i sitt segment är konkurrenter alternativ.

Den bästsäljande är fortfarande Tesla Model S. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK, och du kan just nu hitta 204 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Porsche Panamera 4 med 123 bilar för närvarande till salu, och Mercedes S350är den 3:e mest populära bilen med 105 bilar till salu.

Alla växeltyper för BMW 750L

Alla fordonstyper för BMW 750L