Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

18 begagnade BMW M3 Cabriolet blev prisjämförda

18 begagnade BMW M3 Cabriolet blev prisjämförda

Från Blocket, wayke.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Detaljerad information om BMW M3 Cabriolet

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW M3 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 400 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 189 000 SEK.

BMW M3 Cabriolet erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av BMW M3 Cabriolet har ett genomsnitt på 12,3 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en typisk medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

BMW M3 Cabriolet endast existerar som Cab

Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

Svartär den mest populära färgen

Den senaste versionen av BMW M3 Cabriolet kommer i 4 olika färger: svart, vit, blå och grå.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 9 bilar i den färgen som anges.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är vit with 6 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är blå med 4 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till BMW M3 Cabriolet

Den tyska BMW M3 Cabriolet har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Passat är den 2:a mest populära bilen med 1 991 bilar till salu, och slutligen Audi A4 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 103 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för BMW M3 Cabriolet

Alla fordonstyper för BMW M3 Cabriolet