Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

461 begagnade BMW X1 blev prisjämförda

461 begagnade BMW X1 blev prisjämförda

Från Blocket, Bytbil och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

BMW X1 är den bästsäljande elektrisk SUV i Sverige

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? BMW X1 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW X1 kan köpas från 174900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 539 700 SEK.

X1 SECOND GENERATION, den senaste generationen av BMW X1, introducerades 2016, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När man jämför priserna på begagnade BMW X1 är det väsentligt att du endast jämför med priser av bilar med samma motor och trimnivå. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Performance är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 477 145 SEK, jämfört med Sport Line, vilket genomsnitt 356 002 SEK på AutoUncle.

BMW X1 har en förbrukning på 52 liter per 100/km

En normal SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km,BMW X1 diesel har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med diesel.

AutoUncles utbud av BMW X1 tillgängliga efter bränsletyp:

  • Diesel: 239 bilar - snittpris på 296 438 SEK
  • Elhybrid: 186 bilar - snittpris på 476 376 SEK
  • CNG: 129 bilar - snittpris på 474 797 SEK
  • Bensin: 30 bilar - snittpris på 371 797 SEK

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst hybrid, eller bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

BMW X1 kommer bara i SUV kroppstypen

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Konsumenter föredrar BMW X1 i Svart

Den senaste versionen av BMW X1 finns i totalt 8 olika nyanser: svart, vit, grå, silver, blå, orange, brun och röd.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 169 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är vit med 157 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 99 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är BMW X1

Även om BMW X1 är populär finns några konkurrerande alternativ.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.