Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

499 begagnade BMW X5 blev prisjämförda

499 begagnade BMW X5 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, wayke.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

BMW X5 är den bästsäljande elektrisk SUV i Sverige

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? BMW X5 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 1 134 800 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 34 000 SEK.

Den senaste generationen av BMW X5, som heter X5 G05, introducerades 2019 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Efficient Dynamics är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 1 088 164 SEK, jämfört med xLine, vilket kostar i genomsnitt 873 517 SEK på AutoUncle.

BMW X5 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av BMW X5 har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Antal BMW X5 till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 61 bilar - snittpris på 913 651 SEK
  • Elhybrid: 38 bilar - snittpris på 958 089 SEK
  • Bensin: 30 bilar - snittpris på 955 791 SEK
  • CNG: 25 bilar - snittpris på 974 052 SEK

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst hybrid, bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

BMW X5s kroppstyp ärSUV

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Konsumenter föredrar BMW X5 i Svart

Den senaste generationen av BMW X5 finns i 6 olika nyanser: svart, grå, vit, blå, röd och brun.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 48 bilar i den färgen som anges.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är grå med 39 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är vit med 33 bilar tillgängliga.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till BMW X5

Även om BMW X5 är populär finns några konkurrerande alternativ.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Det finns 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.