Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

24 begagnade BMW X5 M blev prisjämförda

24 begagnade BMW X5 M blev prisjämförda

Från kvd.se, riddermarkbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad BMW X5 M

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? BMW X5 M har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW X5 M kan köpas från 229000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 1 759 500 SEK.

BMW X5 Ms bränsleeffektivitet är 60% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW X5 M överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 12,5 liter per 100/km med bensin.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Blå är den bästsäljande färgen

De flesta föredrarBMW X5 M i blå, och just nu kan du hitta 8 bilar i den färgen.

Blått är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring eftersom det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på blå bilar.

Den senaste modellen av BMW X5 M finns i 4 olika nyanser: blå, svart, grå och vit.

BMW X5 M finns uteslutande i SUV kroppstyp

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är BMW X5 M

Den tyska BMW X5 M har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för BMW X5 M

Alla växeltyper för BMW X5 M

Alla fordonstyper för BMW X5 M