52 begagnade BMW X7 blev prisjämförda

52 begagnade BMW X7 blev prisjämförda

Från kvd.se, Bytbil, Bilweb och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad BMW X7

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? BMW X7 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 905 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 1 367 650 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

BMW X7 kommer bara i SUV kroppstypen

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

BMW X7 är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av BMW X7 har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en genomsnittlig SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Konsumenter föredrar BMW X7 i Svart

Den senaste generationen av BMW X7finns i totalt 5 olika färger: svart, grå, vit, blå och brun.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 9 bilar i den färgen som anges.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är grå with 5 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är vit med 4 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till BMW X7

Även om BMW X7 är populär har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för BMW X7

Alla bränsletyper för BMW X7

Alla år för BMW X7

Alla växeltyper för BMW X7

Alla fordonstyper för BMW X7

Alla variant för BMW X7