22 begagnade BMW Z3 blev prisjämförda

22 begagnade BMW Z3 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bytbil, citiboard.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad BMW Z3

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? BMW Z3 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteBMW Z3kostar så lite som 89 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 229000 SEK.

Cab är mer populär än Sportkupé

BMW Z3 finns i olika kroppstyper, Cab är den mest populära. Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

BMW Z3 är mer miljövänlig än liknande bilar

En standard sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men BMW Z3 bensin överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 9,2 liter per 100/km.

Konsumenter föredrar BMW Z3 i Svart

Den senaste modellen av BMW Z3 finns i 6 olika nyanser: svart, silver, blå, grå, röd och grön.

Konsumenter föredrar BMW Z3 i svart, och det finns för närvarande 5 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är silver med 5 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är blå med 4 bilar tillgängliga.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till BMW Z3

Även om den tyska BMW Z3 är den mest sålda bilen i sitt segment har den många konkurrenter.

Den bästsäljande förblir Ford Mustang. För tillfället finns det 414 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Nästa på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.

Alla bränsletyper för BMW Z3

Alla växeltyper för BMW Z3

Alla fordonstyper för BMW Z3