4 begagnade BMW Z3 M blev prisjämförda

4 begagnade BMW Z3 M blev prisjämförda

Från Blocket, citiboard.se, hedinbil.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad BMW Z3 M

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? BMW Z3 M har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 409 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 235 000 SEK.

BMW Z3 M finns uteslutande i Cab kroppstyp

Cabrio och cabriolet är ett utmärkt sätt att lägga till ytterligare en dimension till körupplevelsen. Idag kan de flesta cabrio körs året runt då majoriteten av modellerna har riktigt bra huvar och väderutrustning. Tänk på att cabriolet vanligtvis är tyngre än vanliga bilar. På grund av bristen på tak appliceras förtjockningsmedel under bilen för att stärka chassit.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till BMW Z3 M

Det finns flera konkurrenter till BMW Z3 M.

Den bästsäljande förblir Ford Mustang. För tillfället finns det 414 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Nästa på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Mustang GT med 173 bilar till salu.