Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

113 begagnade BMW Z4 blev prisjämförda

113 begagnade BMW Z4 blev prisjämförda

Från kvd.se, Blocket och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

BMW Z4 är en bästsäljande elektrisk sportbil i Sverige

BMW Z4 ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteBMW Z4kostar så lite som 99 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 780300 SEK.

Den senaste generationen av BMW Z4, som heter Z4 E89, introducerades 2009 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

M Sport är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 479 723 SEK, jämfört med Comfort Edition, vilket kostar i genomsnitt 455 938 SEK på AutoUncle.

BMW Z4s bränsleeffektivitet är 26% bättre än genomsnittet för liknande bilar

BMW Z4 bensin har ett genomsnitt på 6,8 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en normal sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Cab är mer populär än Sedan

BMW Z4 finns i olika kroppstyper, Cab är den mest populära. Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Folk föredrar BMW Z4 i Svart

Den senaste generationen av BMW Z4 kommer i 7 olika färger: svart, grå, vit, silver, blå, brun och röd.

Konsumenter föredrar BMW Z4 i svart, och det finns för närvarande 24 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är grå with 13 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är vit med 12 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till BMW Z4

Den tyska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Det finns 414 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 659 900 SEK.Mercedes 300 är den 2:a mest populära bilen med 178 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Mustang GT med 173 bilar till salu.

Alla regioner för BMW Z4

Alla bränsletyper för BMW Z4

Alla växeltyper för BMW Z4

Alla fordonstyper för BMW Z4

Alla variant för BMW Z4