Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

315 begagnade Citroën C4 blev prisjämförda

315 begagnade Citroën C4 blev prisjämförda

Från citiboard.se, wayke.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Begagnad Citroën C4

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Citroën C4 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 2 699 SEK för det billigaste alternativet till 329 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Citroën C4, som heter C4 THIRD GENERATION, introducerades 2020 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Exclusive är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 307 265 SEK, jämfört med Feel, vilket kostar i genomsnitt 200 335 SEK på AutoUncle.

Citroën C4 är mer miljövänlig än liknande bilar

Citroën C4 bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Den mest populära färgen är Vit

De flesta föredrarCitroën C4 i vit, och just nu kan du hitta 22 bilar i den färgen.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste versionen av Citroën C4 kommer i totalt 6 olika nyanser: vit, grå, svart, blå, orange och röd.

Halvkombi kroppstyp är ett populärt val för Citroën C4

Citroën C4 finns i olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Urval av Citroën C4 ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Citroën C4

Trots att Citroën C4 är en populär bil har den många konkurrenter.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.