Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

6 begagnade Citroën C6 blev prisjämförda

6 begagnade Citroën C6 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, riddermarkbil.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Är du ute efter en begagnad Citroën C6?

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Citroën C6 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteCitroën C6kostar så lite som 60 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 190000 SEK.

Citroën C6s bränsleeffektivitet är 53% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Citroën C6 överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 8,6 liter per 100/km.

Citroën C6s kroppstyp ärSedan

Salong/Sedans har vanligtvis 4 dörrar, vilket gör denna kroppstyp till ett bra val för familjer. Sedan var tidigare mycket populära, men de flesta föredrar nu kombistilen eftersom den har mer plats för bagage.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Citroën C6

Det finns flera alternativ till den franska bilen.

Den bästsäljande executive bil är fortfarande Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och du kan just nu hitta 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och Audi A6är den 3:e mest populära bilen med 1 388 bilar till salu.