43 begagnade Dacia Dokker Express blev prisjämförda

43 begagnade Dacia Dokker Express blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bytbil, Blocket och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Dacia Dokker Express

Intresserad av tyska Dacia Dokker Express? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteDacia Dokker Expresskostar så lite som 47 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 125000 SEK.

Dacia Dokker Expresss bränsleeffektivitet är 40% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En standard liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Dacia Dokker Express slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer. AutoUncles urval av Dacia Dokker Express tillgängliga efter bränsletyp:

  • Bensin: 15 bilar - snittpris på 75 947 SEK
  • Diesel: 12 bilar - snittpris på 84 217 SEK

Folk föredrar Dacia Dokker Express i Vit

Konsumenter föredrar Dacia Dokker Express i vit, och det finns för närvarande 22 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste modellen av Dacia Dokker Express kommer i totalt 5 olika nyanser: vit, blå, svart, grå och silver.

Dacia Dokker Express finns uteslutande i Skråpbil kroppstyp

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Dacia Dokker Express

Det finns många alternativ för den rumänska Dacia Dokker Express.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och Ford Focusär den 3:e mest populära bilen med 1 434 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Dacia Dokker Express

Alla växeltyper för Dacia Dokker Express

Alla fordonstyper för Dacia Dokker Express