265 begagnade Dacia Duster blev prisjämförda

265 begagnade Dacia Duster blev prisjämförda

Från citiboard.se, hedinbil.se, Bilweb och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Dacia Duster är en bästsäljare elektrisk SUV i Sverige

Dacia Duster ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteDacia Dusterkostar så lite som 69 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 227700 SEK.

Den senaste generationen av Dacia Duster, som heter DUSTER SECOND GENERATION, introducerades 2017 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Med ett snittpris på 162 953,846 SEK på AutoUncle, Essentiel är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, känd somComfort kostar 200 099,115 SEK.

Dacia Duster är mer miljövänlig än liknande bilar

En normal SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Dacia Duster överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,6 liter per 100/km med bensin.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder. AutoUncles urval av Dacia Duster till salu efter bränsletyp:

  • Bensin: 216 bilar - snittpris på 177 484 SEK
  • Diesel: 105 bilar - snittpris på 171 700 SEK

Den bästsäljande färgen är Vit

Konsumenter föredrar Dacia Duster i vit, och det finns för närvarande 82 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste versionen av Dacia Duster finns i 8 olika färger: vit, svart, grå, blå, silver, brun, orange och röd.

Dacia Dusters kroppstyp ärSUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Dacia Duster

Det finns många alternativ för den rumänska Dacia Duster.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.