Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

469 begagnade Dodge Ram blev prisjämförda

469 begagnade Dodge Ram blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, wayke.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Dodge Ram är en bästsäljare elektrisk SUV i Sverige

Dodge Ram ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Dodge Ram kan köpas från 574875 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 1 599 000 SEK.

Den senaste generationen av Dodge Ram, som heter RAM FIFTH GENERATION, introducerades 2019, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Dodge Ram Limited, som har ett snittpris på 984 782 SEK.

Dodge Rams bränsleeffektivitet är 62% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Dodge Ram överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 13 liter per 100/km med bensin.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder. AutoUncles urval av Dodge Ram till salu efter bränsletyp:

  • Bensin: 107 bilar - snittpris på 942 186 SEK
  • CNG: 67 bilar - snittpris på 943 107 SEK
  • Etanol Bensin: 63 bilar - snittpris på 958 558 SEK
  • Diesel: 5 bilar - snittpris på 1 126 475 SEK

Folk föredrar Dodge Ram i Svart

Konsumenter föredrar Dodge Ram i svart, och det finns för närvarande 43 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste versionen av Dodge Ram finns i 6 olika färger: svart, grå, röd, vit, blå och silver.

Sedan är mer populär än SUV

Sedan är en favorit bland förare avDodge Ram. Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Antal Dodge Ram ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Dodge Ram

Det finns några alternativ för Dodge Ram.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.