Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

231 begagnade Mazda 2 blev prisjämförda

231 begagnade Mazda 2 blev prisjämförda

Från Blocket, wayke.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Begagnad Mazda 2

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Mazda 2 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Mazda 2 kan köpas från 92500 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 235 900 SEK.

Den senaste generationen av Mazda 2, som heter DEMIO FOURTH GENERATION, introducerades 2015, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Mazda 2 Vision, som har ett snittpris på 174 477 SEK.

Mazda 2 är mer miljövänlig än liknande bilar

En typisk liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mazda 2 överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer. AutoUncles urval av Mazda 2 tillgängliga efter bränsletyp:

  • Bensin: 69 bilar - snittpris på 161 455 SEK
  • Elhybrid: 13 bilar - snittpris på 224 369 SEK
  • CNG: 1 bilar - snittpris på 215 000 SEK

Den mest populära färgen är Grå

Konsumenter föredrar Mazda 2 i grå, och det finns för närvarande 18 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den senaste modellen av Mazda 2 finns i 7 olika färger: grå, vit, blå, röd, brun, svart och silver.

Halvkombi är en populär kroppstyp för Mazda 2

Halvkombi är en favorit bland förare avMazda 2. Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Mazda 2

Den japanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och just nu finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.