Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

157 begagnade Mazda CX-5 blev prisjämförda

157 begagnade Mazda CX-5 blev prisjämförda

Från Blocket, riddermarkbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad Mazda CX-5

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Mazda CX-5 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 114 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 407 600 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Mazda CX-5, som heter CX 5 SECOND GENERATION, introducerades 2017 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Utrustningsvarianten kallas för Signature har det högsta snittpriset på 416 825 SEK, medan Vision, den billigaste varianten, kostar runt 256 338 SEK på AutoUncle.

Mazda CX-5 är mer miljövänlig än liknande bilar

En genomsnittlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mazda CX-5 slår genomsnittet med ett genomsnitt på 7,2 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder. Antal Mazda CX-5 tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 176 bilar - snittpris på 342 873 SEK
  • Diesel: 38 bilar - snittpris på 258 661 SEK

Folk föredrar Mazda CX-5 i Röd

Den bästsäljande färgen är röd, och det finns 45 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Rött är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av Mazda CX-5 finns i 9 olika färger: röd, grå, svart, vit, blå, brun, beige, gul och silver.

Mazda CX-5 finns endast tillgänglig som SUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Mazda CX-5

Den japanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo XC40 med 1 149 bilar för närvarande till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Mazda CX-5

Alla bränsletyper för Mazda CX-5

Alla år för Mazda CX-5

Alla växeltyper för Mazda CX-5

Alla fordonstyper för Mazda CX-5

Alla variant för Mazda CX-5