Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

3 begagnade Mercedes 170 blev prisjämförda

3 begagnade Mercedes 170 blev prisjämförda

Från Bilweb, Blocket och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Mercedes 170 översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Mercedes 170 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 139 800 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 1 269 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Mercedes 170 är mer miljövänlig än liknande bilar

Mercedes 170 bensin har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Folk föredrar Mercedes 170 i Svart

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 1 bilar i den färgen som anges.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste versionen av Mercedes 170 finns i totalt 4 olika nyanser: svart, grå, röd och gul.

En populär kroppstyp för Mercedes 170 är Cab

Cab är en favorit bland förare avMercedes 170. Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Mercedes 170

Det finns några möjliga konkurrenter till Mercedes 170.

Den bästsäljande liten bil förblir Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och just nu finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Polo med 589 bilar till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.