Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

12 begagnade Mercedes 230 blev prisjämförda

12 begagnade Mercedes 230 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, citiboard.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Mercedes 230 information

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Mercedes 230 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes 230kostar så lite som 37 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 859900 SEK.

Sedan är en populär kroppstyp för Mercedes 230

Mercedes 230 finns i olika kroppstyper, Sedan är den mest populära. Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Folk föredrar Mercedes 230 i Blå

Den senaste versionen av Mercedes 230 finns i 7 olika nyanser: blå, vit, gul, svart, grå, brun och röd.

Den bästsäljande färgen är blå, och det finns 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Blå bilar är vackra, och ju mörkare färg desto mindre tvätt och rengöring krävs eftersom smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på blå nyanser.

Vitär den näst mest populära färgen med 2 bilar tillgängliga, och gul är den tredje mest populära med 2 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Mercedes 230

Den tyska Mercedes 230 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Det finns 414 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 659 900 SEK.Tvåa är Mercedes 300 med 178 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.