Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

2 begagnade Mercedes 420 blev prisjämförda

2 begagnade Mercedes 420 blev prisjämförda

Från Bilweb, riddermarkbil.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Är du ute efter en begagnad Mercedes 420?

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Mercedes 420 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 169 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 169 000 SEK.

Mercedes 420 finns uteslutande i Sedan kroppstyp

Salong/Sedans har vanligtvis 4 dörrar, vilket gör denna kroppstyp till ett bra val för familjer. Sedan var tidigare mycket populära, men de flesta föredrar nu kombistilen eftersom den har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Mercedes 420

Mercedes 420 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Just nu finns det 2 192 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Volvo V90 är den 2:a mest populära bilen med 1 789 bilar till salu, och slutligen Audi A6 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 388 av dessa bilar till salu i Sverige.