Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

460 begagnade Mercedes C220 blev prisjämförda

460 begagnade Mercedes C220 blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Bytbil och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Mercedes C220 är den bästsäljande elektrisk medelstor till stor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Mercedes C220 en utmärkt körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 574 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 75 000 SEK.

Den senaste generationen av Mercedes C220, som heter W205, introducerades 2015 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Premium är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 421 720 SEK, jämfört med Edition, vilket kostar i genomsnitt 239 915 SEK på AutoUncle.

Mercedes C220s bränsleeffektivitet är 20% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En genomsnittlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes C220 överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer. AutoUncles urval av Mercedes C220 tillgängliga efter bränsletyp:

  • Bensin: 76 bilar - snittpris på 359 177 SEK
  • Diesel: 75 bilar - snittpris på 284 529 SEK

Konsumenter föredrar Mercedes C220 i Svart

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 54 bilar i den färgen som anges.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av Mercedes C220 finns i 6 olika färger: svart, vit, grå, silver, blå och brun.

Kombi är en populär kroppstyp för Mercedes C220

Kombi är favoritkroppstypen bland förare av Mercedes C220 Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

Antal Mercedes C220 ar tillgängliga på AutoUncle efter kroppstyp:

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Mercedes C220

Trots att Mercedes C220 är en populär bil finns flera andra bilar.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil förblir Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och just nu finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Passat med 1 991 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.