Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

4 begagnade Mercedes C450 AMG blev prisjämförda

4 begagnade Mercedes C450 AMG blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, citiboard.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad Mercedes C450 AMG

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Mercedes C450 AMG har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes C450 AMGkostar så lite som 348 500 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 419900 SEK.

Kombi är en populär kroppstyp för Mercedes C450 AMG

Mercedes C450 AMG finns i olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Mercedes C450 AMG

Det finns flera möjliga alternativ till den tyska bilen.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Det finns 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 358 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och Audi A4är den 3:e mest populära bilen med 1 103 bilar till salu.