Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

9 begagnade Mercedes CLA35 AMG blev prisjämförda

9 begagnade Mercedes CLA35 AMG blev prisjämförda

Från wayke.se, Bytbil och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Detaljerad information om Mercedes CLA35 AMG

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Mercedes CLA35 AMG har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 519 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 599 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Kombi är mer populär än Sportkupé

Kombi är favoritkroppstypen bland förare av Mercedes CLA35 AMG Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

Mercedes CLA35 AMG överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Mercedes CLA35 AMG bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Folk föredrar Mercedes CLA35 AMG i Vit

Den senaste generationen av Mercedes CLA35 AMG finns i 3 olika nyanser: vit, svart och grå.

Konsumenter föredrar Mercedes CLA35 AMG i vit, och det finns för närvarande 4 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Svartär den näst mest populära färgen med 2 bilar tillgängliga, och grå är den tredje mest populära med 2 bilar tillgängliga.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Mercedes CLA35 AMG

Det finns några möjliga alternativ till den tyska bilen.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.