Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

13 begagnade Mercedes E43 AMG blev prisjämförda

13 begagnade Mercedes E43 AMG blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Blocket och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Begagnad Mercedes E43 AMG

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Mercedes E43 AMG har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes E43 AMGkostar så lite som 456 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 589500 SEK.

Mercedes E43 AMG är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av Mercedes E43 AMG har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Konsumenter föredrar Mercedes E43 AMG i Svart

De flesta föredrarMercedes E43 AMG i svart, och just nu kan du hitta 7 bilar i den färgen.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av Mercedes E43 AMG finns i 4 olika färger: svart, blå, röd och vit.

Mercedes E43 AMG kommer bara i Sedan kroppstypen

Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Mercedes E43 AMG

Det finns många konkurrenter till den tyska Mercedes E43 AMG.

Den bästsäljande förblir Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och just nu finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo V90 med 1 789 bilar för närvarande till salu, och slutligen Audi A6 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 388 av dessa bilar till salu i Sverige.