Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

13 begagnade Mercedes G350 blev prisjämförda

13 begagnade Mercedes G350 blev prisjämförda

Från Bilweb, holmgrensbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad Mercedes G350

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Mercedes G350 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 1 749 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 619 500 SEK.

Mercedes G350 finns endast tillgänglig som SUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Mercedes G350 överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En genomsnittlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes G350 överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 9,9 liter per 100/km med diesel.

Svart är den bästsäljande färgen

Den senaste versionen av Mercedes G350 finns i 5 olika färger: svart, grå, silver, brun och vit.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 3 bilar i den färgen som anges.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Gråär den näst mest populära färgen med 3 bilar tillgängliga, och silver är den tredje mest populära med 3 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Mercedes G350

Det finns flera möjliga alternativ till den tyska bilen.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.