Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

81 begagnade Mercedes GLA200 blev prisjämförda

81 begagnade Mercedes GLA200 blev prisjämförda

Från kvd.se, Blocket och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Letar efter en begagnadMercedes GLA200 till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Mercedes GLA200 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes GLA200kostar så lite som 169 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 420000 SEK.

Mercedes GLA200 har inte de bästa ekologiska uppgifterna

En standard SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km,Mercedes GLA200 diesel har ett genomsnitt på 4,9 liter per 100/km med diesel.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer. Urval av Mercedes GLA200 till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 54 bilar - snittpris på 262 592 SEK
  • Bensin: 23 bilar - snittpris på 276 417 SEK

Den bästsäljande färgen är Svart

Konsumenter föredrar Mercedes GLA200 i svart, och det finns för närvarande 25 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av Mercedes GLA200 kommer i totalt 7 olika nyanser: svart, vit, grå, röd, silver, blå och lila.

Mercedes GLA200 endast existerar som SUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Mercedes GLA200

Den tyska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Mercedes GLA200

Alla bränsletyper för Mercedes GLA200

Alla år för Mercedes GLA200

Alla växeltyper för Mercedes GLA200

Alla fordonstyper för Mercedes GLA200

Alla variant för Mercedes GLA200