Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

1 begagnade Mercedes SL450 blev prisjämförda

1 begagnade Mercedes SL450 blev prisjämförda

Från Blocket, riddermarkbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Mercedes SL450 information

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Mercedes SL450 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 419 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 189 900 SEK.

Den mest populära färgen är Röd

Den mest populära färgen är röd, och AutoUncle har för närvarande 1 bilar i den färgen som anges.

Röda bilar är vackra, och ju mörkare färg desto mindre tvätt och rengöring krävs eftersom smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på röda nyanser.

Mercedes SL450 finns i 2 olika nyanser: röd och vit.

Mercedes SL450 kommer bara i Cab kroppstypen

Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Mercedes SL450

Det finns många alternativ till den tyska bilen.

Den bästsäljande är fortfarande Ford Mustang. Just nu finns det 414 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Mercedes 300 är den 2:a mest populära bilen med 178 bilar till salu, och Ford Mustang GTär den 3:e mest populära bilen med 173 bilar till salu.